Over ons

Het ontstaan van kozijnen-stunter

Door jaren lange ervaring te hebben opgedaan bij mijn oude werkgever in het maken van hoge kwaliteit kozijnen vond ik het in 2018 de tijd om kozijnen-stunter als eenmanszaak op te starten en de weg te begaan als een eigen ondernemer. Nu 3 jaar later en veel ervaring te hebben opgedaan als ondernemer heb ik een aantal grote stappen gezet. 

Februari 2018

Op 01-02-2018 op weg naar de KvK voor zelf ondernemer te worden als kozijnen-stunter.

De start gemaakt met het creëren van een eigen kleinschalige showroom in Goirle achter in de garage van mijn schoonouders die ik mocht gebruiken. Dit heeft niet lang mogen duren, door de enorme belangstelling in kozijnen van mijn vaste en nieuwe klanten kwam ik al snel ruimte te kort. De zoektocht naar een grotere ruimte was begonnen.

September 2018

De zoektocht heeft niet lang geduurd, op het adres Kempenbaan 53 Rijen heb ik mijn nieuwe showroom gevonden. Een grote stap voorruit naar een groter bedrijf was gemaakt.

Op 01-09-2018 mijn nieuwe contract ondertekend voor de huur van een grotere ruimte waarbij meerdere mogelijkheden zijn. Door de inspanning van vrienden en familie heb ik een mooie showroom op de 1ste verdieping kunnen creëren met het dubbele aantal m2 dan de vorige showroom, hierbij ook een eigen werkplaats op de begane grond en ruimte voor het stallen van mijn werkbus met aanhangers. 

Februari 2019

Een jubileum, kozijnen-stunter bestaat 1 jaar. Dit hebben we mogen vieren met vrienden, familie maar ook met onze klanten. Februari kon niet meer stuk al dacht ik zelf. In het midden van de maand was het dan eindelijk zover. Ik kreeg een offerte aanvraag binnen voor een grote klus in Moerstraten, het leveren voor een nieuwbouw project waarbij het ging om een groot aantal kozijnen voor vrijstaande huizen. Naar vele uren te maken achter de tekentafel en computer was het me gelukt. Mijn grootste klus was binnen.

Januari 2020

Een druk maar succesvol 2019 achter de rug en een goed vooruit zicht in 2020.

Bezig met nieuwe creëren van een aantal nieuwe showrooms en pick-up points in Nederland en België voor het leveren van kunststof kozijnen tegen stuntprijzen.
Het maken van een nieuwe website waar nieuwtjes en mijn lopende en nieuwe projecten beter gezien worden.
Het zoeken van een grotere showroom / werkplaats in de omgeving van Rijen.