Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden steeds populairder in Nederland. Dat is vooral te danken aan de vele voordelen die kunststof kozijnen kunnen bieden. Met name het feit dat kunststof kozijnen extreem weinig onderhoud nodig hebben, wordt door velen als een groot voordeel gezien. Kunststof kozijnen hoeven niet te worden overgeschilderd en ook de reiniging van deze kozijnen is zeer eenvoudig.

Bovendien zorgen kunststof kozijnen voor een zeer goede isolatie, wat een gunstige invloed heeft op uw energierekening. Wilt u ook profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen? En bent u op zoek naar kwaliteit tegen de aller scherpste prijzen? Dan bent u bij Kozijnen Stunter aan het juiste adres. Onze kunststof kozijnen zijn duurzaam en sterk inbraakwerend. Bovendien geven wij 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

Twijfelt u nog over kunststof kozijnen, omdat u bang bent dat het er als plastic zal uitzien? Ook die zorg kunnen wij wegnemen, want onze houtlook kunststof kozijnen zijn niet van echte houten kozijnen te onderscheiden. En ook een aluminium look ligt binnen de mogelijkheden.

Kunststof kozijnen tegen de scherpste prijzen van Nederland

Nieuwe kunststof kozijnen zullen zorgen voor een waardevermeerdering van uw huis of bedrijfsgebouw. En bij Kozijnen Stunter kunt u dat bereiken met kwaliteitskozijnen tegen de scherpste prijzen van Nederland!

Wij leveren ook onze kozijnen in een A tot Z pakket!!

Onze kozijnen kunnen worden geleverd in een A tot Z pakket. Dit houdt in dat de kozijnen gemonteerd en afgewerkt worden op locatie door onze eigen vakbekwame monteurs.

Als u ervoor kiest de kozijnen zelf te monteren is het mogelijk om bij ons montagemateriaal te bestellen, maar u kunt uiteraard ook eigen montagemateriaal aanschaffen en gebruiken.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden met onze bijbehorende stuntprijzen. Wilt u meer weten over onze kunststof kozijnen of heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Maatvoering buitenwerk 800 x 1000 mm verdiept profiel met HR++ glas erbij geleverd, kleur van kozijnen binnen en buitenzijde wit.

Prijs: €195,- incl. BTW

Maatvoering buitenwerk 800 x 1000 mm verdiept profiel met HR++ glas erbij geleverd, kleur van kozijn en vleugel binnen en buitenzijde wit. Kozijn is voorzien van draaikiep raam.

Prijs: €310,- incl. BTW

Maatvoering buitenwerk 1400 x 1600 mm verdiept profiel met HR++ glas erbij geleverd, kleur van kozijn en vleugel binnen en buitenzijde wit. 1 zijde voorzien van draaikiep raam andere zijde vast glas.

Prijs: €540,- incl. BTW