Faq

Onze kozijnen kunnen worden geleverd in een A tot Z pakket. Dit houdt in dat de kozijnen gemonteerd en afgewerkt worden op locatie door onze eigen vakbekwame monteurs.

Op al onze kunststof en aluminium kozijnen zit een levertijd van 3-5 weken vanaf datum bestelling.

Levertijd voor rolluiken en vliegenhorren bedraagt 2-4 weken vanaf datum bestelling. 

Levertijden kunnen wel onverwachts oplopen als gevolg van tekort aan grondstoffen. Natuurlijk proberen we dit tot een minimum te beperken.

Let op! Bij een bestelling gedurende de vakantie periode kan de levertijd oplopen. Dit i.v.m. sluiting van de productie. U kunt bij onze verkoop afdeling de actuele informatie opvragen.

Voor de levering van onze producten is het noodzakelijk dat er iemand aanwezig is ter ondersteuning van het lossen. Onze producten zullen ten alle tijden worden gelost door middel van een kooi-aap op locatie. Hierdoor hoeft u zelf niets te tillen. Naar de montage van u producten kunt u contact opnemen met onze planning voor het laten ophalen van de houten bok.

De leveringsweek van u bestelling krijgt u van ons binnen 72 uur naar plaatsen van u bestelling te horen. De exacte dag van levering krijgt u van ons 1 week voor de leveringsweek te horen. Het tijdvak van levering krijgt u van ons per e-mail bevestigd, houdt hierbij wel rekening dat onze chauffeur afhankelijk is van het verkeer in Nederland.

Wij leveren u bestelling netjes bij u tot aan de deur. Al onze bestellingen worden per vrachtwagen voorzien van kooi-aap geleverd op locatie.

Door het gewicht van kozijnen en glas worden deze op een houten bok geleverd.

Na het plaatsen van uw kozijnen kunt u contact opnemen met onze planning voor het laten ophalen van de houten bok.

Afhalen van u bestelling is bij ons altijd gratis. Uw ontvangt van ons een e-mail wanneer u bestelling gereed staat. Wij adviseren u om u bestelling te komen afhalen met twee personen ten behoeve van het laden van de producten. Indien u zelf met een aanhangwagen komt kunnen wij de bestelling met behulp van een heftruck voor u op de aanhanger zetten.

Tip! Vergeet niet voldoende materialen mee te nemen ter bescherming van de producten.

U kunt uw bestelling afhalen op het volgende adres: (adres gegevens Rijen)  

Al onze prijzen worden altijd inclusief 21% BTW vermeld en exclusief verzendkosten, besteld u een order boven € 2500 inclusief btw is de verzendkosten gratis. Bij een bestelling onder €2500 inclusief btw is er de keuze om u bestelling zelf gratis af te halen of deze te laten bezorgen voor meerkosten a € 150 inclusief btw. (m.u.v. de Waddeneilanden)

30% aanbetaling en 70% bij levering. Of de optie is 100% vooraf te betalen. Betalen via PayPal is niet mogelijk, wij hanteren alleen betalingen via bankoverschrijvingen, hiervoor wordt een factuur verstuurd naar klant voor levering.