Hoogwaardige Kunststof Kozijnen in Waalwijk

Overzicht

Met trots presenteren wij ons meest recente project in Waalwijk, waarbij we oude houten kozijnen hebben vervangen door hoogwaardige kunststof kozijnen. Onze deskundige vakmensen hebben met zorg en precisie gewerkt om de woning te voorzien van een duurzame en stijlvolle upgrade.

Uitgevoerde Werkzaamheden

Aan de voorgevel hebben we de twee voorramen en de voordeur vernieuwd, wat niet alleen de uitstraling van de woning verbeterde, maar ook de energie-efficiëntie verhoogde. Aan de achterzijde hebben we een verouderde schuifpui vervangen door twee prachtige hoge tuindeuren. Een belangrijk aspect van dit project was de installatie van een elegante plissé hordeur, waarmee we niet alleen functionaliteit toevoegen maar ook een effectieve barrière creëren tegen vliegen, muggen en ander ongedierte.

Resultaten

Het eindresultaat is een woning met vernieuwde uitstraling, verbeterde isolatie en verhoogd comfort. Ons toegewijde team heeft met zorg en aandacht gewerkt om aan de verwachtingen van onze particuliere klant in Waalwijk te voldoen.

Klanttevredenheid

Lees wat onze klant te zeggen heeft over dit project en ontdek waarom Kozijnen-Stunter de vertrouwde partner is voor hoogwaardige kozijn projecten in Waalwijk.

Offerte Aanvragen

Heeft u ook plannen voor nieuwe kozijnen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we uw woning kunnen transformeren.

Recensie van de klant

Zeer tevreden met de snelheid van bestelling en plaatsing kozijnen en deur en plissé hordeur. Kleine dingetjes vonden we minder netjes afgewerkt. Maar ze zijn gewoon teruggekomen om dit alsnog netjes af te werken. Wilden eigenlijk een deur met een brievenbus, maar kregen advies een deur aan te aanschaffen zonder brievenbus. Als tegenprestatie hebben ze een brievenbus in de muur geschroefd. Ook hebben ze de luxaflex er afgehaald en weer netjes teruggehangen.