Kozijnen Stunter | kwaliteit tegen absolute stuntprijzen

Goede kozijnen zijn onmisbaar voor elke woning en elk bedrijfsgebouw. Kozijnen Stunter is gespecialiseerd in het leveren van kunststof en aluminium kozijnen. Dit doen wij voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bij ons kunt rekenen op deskundig advies en vlijmscherpe prijzen voor hoogwaardige kozijnen.

Mocht u op zoek zijn naar het product dat bij u past, of heeft u nog vragen of opmerkingen? Wij helpen u bij het kiezen van de meest geschikte kozijnen. Neem contact met ons op, zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen en u het product kunnen bieden dat bij u past.

Of u nu kiest voor aluminium of kunststof, dankzij ons unieke concept met grote inkoopvoordelen en lage kosten, bent u bij ons verzekerd van de allerscherpste prijzen in de markt. Wij zijn dus met recht dé kozijnen stunter van Nederland!

Wij leveren onze kozijnen exclusief montage

Onze kozijnen worden geleverd exclusief montage, maar de kozijnen zijn eenvoudig door uzelf te plaatsen. Reeds vele klanten hebben naar volle tevredenheid zelf onze kozijnen gemonteerd. Hierdoor bespaart u kosten, komt u niet voor verrassingen te staan achteraf en heeft u kozijnen tegen absolute stuntprijzen!

Het is overigens wel mogelijk om bij ons montagemateriaal te bestellen, maar u kunt uiteraard ook eigen montagemateriaal aanschaffen en gebruiken.

Over ons

Door jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij mijn oude werkgever in het maken van hoge kwaliteit kozijnen vond ik het in 2018 de tijd om kozijnen-stunter als eenmanszaak op te starten en de weg te begaan als een eigen ondernemer. Nu 3 jaar later en veel ervaring te hebben opgedaan als ondernemer heb ik een aantal grote stappen gezet.